Velkommen
Innledning
Test deg selv
Båtførerkurs
 

VIKTIG MELDING

Fra 1. mai 2010 vil alle som er yngre enn 30 år måtte inneha et obligatorisk sertifikat, vi siterer fra siden www.sjovett.no:
”Vedtaket som nå er gjort innebærer at alle som skal føre en fritidsbåt over 8 meter og/eller har 25 hk eller mer etter 1.mai 2010, må ha båtførerbevis. Regjeringa har også besluttet å innføre et fritak frå ordningen for alle som er født før 1.1.1980.”

I og med at dette først og frems berører yngre mennesker har vi besluttet å redusere vår kurspris fra kr. 990 til kr. 250.-.Da får man også råd til å kjøpe seg en bok i tillegg. Hvis du klikker deg inn på hjemmesiden til Nautisk Forlag www.nautisk.no finner du et stort utvalg av bøker.

Uansett om du går på kveldskurs, tar et nettkurs eller bare leser for deg selv må du, for å oppnå Båtførerbeviset, ta en eksamen under ”ordnede forhold.” D.v.s. gå opp hos en lokal, godkjent kursarrangør, kontakte Norsk Test (www.norsktest.no) for å få oppgitt nærmeste eksamenssted eller, for de som er bosatt på Østlandet:

Eksamensgebyr er fastsatt av det offentlige til kr. 525.- som må forhåndsbetales, kvittering og passbilde må taes med til eksamensstedet.

Klikk på ”båtførerkurs” på i venstre marg, fyll ut registreringssiden og betal kr. 250.- så er du igang. Ikke utsett noe nå, husk det kan fort bli lang kø når fristen på 1. mai nærmer seg!START KURSET NÅ- KAMPANJEPRIS KUN KR. 250.-

© Copyright Norsk Maritim Skole a.s.